D

igitalització és un terme molt ampli i que ara està de moda.
Però digitalitzar comprèn un llarg ventall de productes, serveis i solucions.

Des de Bytelcom, ho volem fer fàcil. Creiem que per digitalitzar, s’ha de començar des de l’inici. I quin és l’inici? Per on he de començar?

  • Digitalitzacio-Bytelcom-Noticia

Fent-nos preguntes, que tot i que poden semblar obvies,  no ho son gens ni mica. On soc i on vull anar. On vull fer arribar la meva empresa?

Preguntar-nos si la nostra empresa disposa dels serveis adequats per assolir el nostre objectiu. Per exemple: Imaginem que tenim unes màquines a la zona de la fàbrica i volem extreure’n la informació. Les màquines necessiten connexió a internet, però a la zona de la fàbrica no arriba ni el internet, ni el Wifi. Per tant, no puc extreure aquesta informació.

Segur que ens sorgirien més preguntes:
Què puc fer per què m’arribi el Wifi a la zona de la fàbrica?
Tinc una bona connexió a internet?
La connexió amb el servidor va lenta, tarda molt a obrir les carpetes, que puc fer perquè vagi ràpida?
No puc passar les trucades als treballadors que estan amb el “toro” mecànic al pati del magatzem. Com ho puc solucionar?Respondre aquestes preguntes ens serveixen de punt de partida, per posar el focus en resoldre i  buscar  solucions i productes,  que necessitem per millorar el nostre negoci.

Des de Bytelcom t’ajudarem a adaptar la teva empresa a tot aquest conjunt de serveis i productes que necessites per arribar allà on vols. Disposem de solucions d’internet professional, ràpida, segura amb IP fixa, perquè puguis accedir a la informació que necessites de forma ràpida.

L’atenció al client és clau. Proposem una centraleta telefònica al núvol i solucions de comunicacions unificades.

Per reduir temps i costos digitalitzem la teva empresa però també donem solucions als llocs de treball dels teus treballadors. Siguin on siguin  amb eines col·laboració, missatgeria, solucions per a teletreballar i de mobilitat.

Posem al teu abast solucions per protegir la teva empresa  dels riscos digitals i físics, amb una solució  de ciberseguretat. Estaràs fora de perill dels ciberatacs  i tindràs l’alarma més compacta i complerta, perquè dormis tranquil@.

T’assessorem, et guiem i anem de la mà amb tu per tal d’assolir junts les teves fites.